Pazar, Temmuz 29, 2012

Hangi kirmizi ruj??

Evet kucuklukten beri hayalimdir kirmizi ruj..Simdiye kadar en az 5 kere farkli markalari almis, kendime yakistiramamis ve dolayisiyla kullanamamistim.
Ama kirmizi ruj hayalimden hic vazgecmedim ve ta taaa iste istedigim kirmizi ruju buldum en sonunda:)

Mac Russian Red.

Bircok unlunun de tercih ettigi bu ton iddiali ama bir o kadar da dogal duruyor.Kirmizi ruju hakkiyla duzgun surebilmek de bir sanat nerdeyse:) Onerim yakin tonda kirmizi bir dudak kalemi ile once kontur cekmek ve firca yardimiyla surmek.





Enjoy:)
Sibel

Gunese selam ile gune enerjik ve mutlu baslayin..

Her gun 6 da kalkip Halkali'dan Umraniye'ye zorlu bir yolculuk yapiyorum(bazen kendimi "imparatorun yolculugu" belgeselindeki Penguenlere benzetiyorum:)) İsim zaten cok yogun, bazen gun isigini goremeden ev-ofis arasinda kosturuyorum. Tum bu zorlu sartlar altinda yoga gercekten direncimi ve hayata, insanlara, basima gelenlere karsi hosgorumu arttirdi. Bana bu kadar faydasi olan bir seyi de diger insanlarla da paylasmayi misyon edindim kendime. Bu yuzden Yoga ile ilgili yazmaya devam edecegim..

Evet sabahin 6 sinda da kalksam Gunese Selam hareketlerini min 5 set seklinde (sag-sol 1 set) yapiyorum. Gune daha mutlu ve enerjik basliyorum.

Asagida bu hareket serisini paylasiyorum. Nefes alis verislere dikkat ederek siz de sabahlari uygulayabilirsiniz. Farki hemen hissetmeye baslayacaksiniz..:)







Kaynak:
http://www.yogamini.com/yogadivya/gunese.html


Namaste.

Sibel

Cuma, Temmuz 20, 2012

Küçük mutluluklar..

İnsan yakin cevresinde sağlık problemleri yasayan biri olunca hayatin degerini, an'in degerini daha da iyi anliyor..

Bu sene tatile gidemiyoruz, ilk defa aylar öncesinden Barcelona'ya tatil plani yapmistik ama iptal etmek durumunda kaldik.. Bu yaz istedigim gibi bir tatil yapamayacagim ortada, ben de kucuk seylerden, kucuk anlardan mutlu olmaya calisiyorum...basariyorum da aslinda, basit yasamanin, anda olmanin da mutluluga yettigini tecrube ediyorum yeter ki beyniniz buna izin versin ve siz mutlu olmayi isteyin..

Efil efil esen balkonumda bitki cayi keyfi (ipad'den okudugum e-kitap esliginde)



Kendi mutfaginin sefi olup kendin icin pisirmek (Risotto yatağında levrek ızgara enfess, gercekten ben yaptım bu arada:)



Internetten alisveris: hayalimdeki mini kirmizi elbise artik benim oldu (madem tatile cikamiyorum, kendimi simartmak hakkim ama degil mi:)).Yeni kesfettigim muhtesem bir site, kargo ucreti yok ve 75 € ya kadar gumruge takilmadan 1 haftada siparisiniz ulasiyor.

http://www.asos.com/?affid=3125&WT.srch=1&r=2

Image 1 of ASOS Skater Dress With Rose Mesh


Isten eve erken gelip yuruyus, kulagimda sevdigim sarkilar bana eslik ediyor




Ve tabiki Yoga...Sabah, aksam ne zaman firsat yaratbilirsem, Yoga' yı hayatta başıma gelen herseye ve herkese karsi tahammulumu arttirdigi icin seviyorum..Bana coook iyi geliyor, hem ruhen hem bedenen gucleniyorum ..




Evde mini spa keyfi. Kuveti ilik suyla doldurup banyo kopugu ve banyo tuzu ekleyin (loccitane lavanta banyo kopugu muhtesem), kuvet yastigi, fonda muzik ve yaninizda bir fincan zencefil cayi...




Sevgiyle,

Sibel